• Alles over Malia op Kreta
  • Reizen vergelijken van 5+ reisaanbieders

Dessole Malia Beach

Home » Hotels in Malia » Dessole Malia Beach
Dessole Malia Beach exterieur
Dessole Malia Beach zwembad
Dessole Malia Beach kamer

Dessole Malia Beach

Aan de noordkust van het Griekse eiland Kreta ligt de plaats Malia, wat deel uitmaakt van de gemeente Hersonissos. Het Dessole Malia Beach hotel is gelegen aan het strand en ligt op korte afstand van het centrum van de stad. Het hotel is gebouwd in een traditionele Griekse stijl en eromheen liggen schitterende tuinen.

Gezinsvakantie in het Dessole Malia Beach hotel

Door de vele faciliteiten, waaronder verschillende zwembaden en een animatieprogramma voor kinderen, is het uitermate geschikt voor een gezinsvakantie. Er zijn maar liefst zeven gebouwen met drie verdiepingen en er zijn in totaal 278 kamers beschikbaar. De familiekamers zijn geschikt voor maximaal drie volwassenen en een kind. Op de kamer kan je tv kijken, een boekje lezen op het terras of balkon en gebruik maken van airconditioning.

Eten in buffetvorm

Het verblijf in dit hotel is op basis van All Inclusive, wat inhoudt dat drankjes en eten bij de prijs inbegrepen is. Er zijn diverse bars waar je gedurende de dag verkoelende drankjes kan halen en het eten wordt in buffetvorm geserveerd. Ook is er een winkeltje op het terrein te vinden en is er een doktersservice beschikbaar. Zowel in de hotelkamer als in openbare ruimtes is er gratis wifi.

Verfrissende duik

Heb je zin om tijdens de vakantie lekker te zwemmen, dan heb je genoeg keus. Het hotel is gelegen aan het strand en tevens zijn er drie zwembaden te vinden. Er is een zwembad met zout water, een zwembad met zoet water en een kinderbad. Je kan gratis gebruikmaken van de ligbedden en parasols, welke rondom de zwembaden staan. Ook zijn er badhanddoeken te verkrijgen en deze zijn om de dag om te wisselen.

Sport en spel

Verder zijn er nog diverse sportieve activiteiten waaraan je kan deelnemen. Denk hierbij onder andere aan beachvolleybal, tennis, fitness en boogschieten. Boek een heerlijke schoonheidsbehandeling in het Spa Center, waar je ook terecht kan voor een massage, sauna en het stoombad. In de avonduren is er vermaak voor jong en oud en ook worden er gezellige shows gegeven.

Vind de beste prijzen voor dit hotel
Malia Kreta - © 2024