• Alles over Malia op Kreta
  • Reizen vergelijken van 5+ reisaanbieders
Restaurants in centrum van Malia

Restaurants Malia

Aan de Main Strip (Beach Road) vind je veelal fastfood-restaurants en Pita Points. Bij deze laatste zijn eenvoudige Griekse gerechten verkrijgbaar zoals een broodje Gyros. Indien je echter op zoek bent naar een goed restaurant dan is het aan te raden om naar het oude centrum van Malia te gaan. Daar zitten zeer goede en betaalbare Griekse restaurants. We hebben een aantal Griekse Tavernes en andere goede restaurants in Malia voor je geselecteerd.

Cretan Family (Knossou 9)

Dit gezellige restaurant staat bekend om de authentieke Griekse gerechten. Je kunt er zowel in de middag voor lunch als in de avond voor het diner terecht. De vriendelijke bediening werkt hard en biedt vaak op het einde een glaasje Raki aan. Op sommige avonden is er live muziek.

Milos Taverne (G.Lapidis 9 | Oude centrum, Malia)

Milos Taverne is een typisch kleine Griekse Taverne met een dagelijks variërende specialiteit op het menu. De eigenaar van de zaak neemt graag de tijd om te vertellen over de geserveerde Griekse gerechten. Gasten roemen de gezellige sfeer en de kwaliteit van het heerlijke eten.

Kalesma (Omirou 8 | Oude centrum, Malia)

Kalesma ligt in het oude gedeelte van Malia. Je kunt je er dan ook even heerlijk onttrekken aan de drukte van het moderne gedeelte van Malia en heerlijk genieten van een traditionele Griekse maaltijd tegen een betaalbare prijs. De bediening helpt je goed en de sfeer is er geweldig. Het is één van de restaurants in Malia waarvan de gasten zeggen dat je er geweest moet zijn tijdens je vakantie in Malia.

Eva Taverna (Emm. Tsagkaraki St., bij de haven van Malia)

In deze Griekse Taverne wordt je verwend met tradionele Griekse gerechten. Het ligt in de richting van de haven van Malia en is dus een eindje lopen of een ritje met de taxi. De eigenaar Yannis serveert de verse gerechten, gemaakt door zijn moeder, en zorgt dat de gasten het naar hun zin hebben.

Sticky Fingers (Aan de Strip/Beach Road)

Aan de Strip in Malia ligt Sticky Fingers. Een vergeleken met de bovenstaande restaurants iets commerciëler Grill Restaurant. Voor Spare Ribs en Hamburgers is dit het restaurant van Malia. De Spare Ribs en Hamburgers komen rechtstreeks van de Barbecue grill.

Gringo’s (Aan de Strip/Beach Road)

Voor Mexicaans eten kun je in Malia terecht bij Gringo’s. Je vind Gringo’s aan de Strip, het is het enige restaurant met hoge bomen op het terras. Voor een lekkere burrito, tortilla en enchilada ben je hier aan het juiste adres. Ook hebben ze een onbeperkt spare ribs deal!

Malia Kreta - © 2024