• Alles over Malia op Kreta
  • Reizen vergelijken van 5+ reisaanbieders
Jongeren zwembad hotel Malia

Jongerenreizen Malia

Nadat veel jongeren die op stap waren in Chersonissos toch ook graag vanuit Chersonissos op stap gingen in Malia vanwege de grotere discotheken en het gezellige uitgaanssfeertje hadden een aantal jongerenreisorganisaties besloten om ook jongerenreizen naar Malia op Kreta te verzorgen. Dit had dan ook tot gevolg dat steeds meer Nederlandse jongeren in dit gedeelte van Kreta op vakantie gaan. Tijdens het verblijf werden meerdere feesten ook in Chersonissos georganiseerd, zodat je ook nog iets van de party’s daar mee krijgt. De afstand tussen Malia en Chersonissos is maar 9 kilometer, met de lage taxitarieven in Griekenland, kost dit ritje je hooguit een paar euro.

Op dit moment zijn er geen jongerenreisorganisaties met jongerenreizen naar Malia. Het is wel nog steeds mogelijk om via Gogo naar Chersonissos te gaan en vervolgens in Malia uit te gaan.

Activiteiten in Malia

Malia by Night
Tijdens deze kroegentocht leer je al snel leukste kroegen en clubs van Malia kennen. In iedere kroeg en club wacht een welkomstshotje op je, om je eerste avond meteen goed te beginnen. Ideaal ook om je mede Beachmaster vakantiegangers beter te leren kennen.

Spinalonga
Tijdens deze excursie ga je eerst naar Agios Nicolaos, ook wel bekend als de ‘PC Hooftstraat’ van Kreta. Daarna vervolgt de trip zich naar het stadje Plaka, waar je kunt genieten van de Griekse cultuur, lekker kunt shoppen, terrassen of een middagje strand mee kunt pakken. Ook kun je vanuit Plaka er voor kiezen om de boot naar Spinalonga te pakken, op dit beroemde Lepra-eiland ten noordoosten van Kreta zal een gids je rondleiden en verhalen over het eiland vertellen. Ook op Spinalonga is er genoeg tijd om het strand te bezoeken en in de zee te zwemmen.

Jeepsafari
Tijdens de activiteit ga je het eiland Kreta in een Jeep verkennen. Je krijgt de mooiste plekjes en uitzichten van Kreta te zien. Ook zullen er verschillende stops op het eiland worden gehouden, waarbij je nog even kunt afkoelen en zwemmen in de zee. Er is een lunch bij inbegrepen en je kunt ook zelf in de Jeep rijden.

Beachflirt
Op deze dag gaat Beachmasters met jou naar Star beach in Chersonissos. Bekende DJ’s zorgen voor een geweldige sfeer en met de vele schuimkanonnen en zwembaden wordt het een geweldig feest. De dresscode tijdens Beachflirt is “White”.
Opmerking: Indien je sowieso mee wilt naar de feesten op Star Beach is het aan te raden om het combo-ticket Beachflirt/Lovestar/Recovery te bestellen, zodat je niet wordt teleurgesteld als de activiteit ter plekke al is volgeboekt.

Lovestar
Één van de leukste feesten op Star Beach is Lovestar, The Neon Party. Ook dit feest staat weer garant voor schuimkanonnen, poolparty’s en de beste internationale DJ’s. Neonverf en black lights zorgen voor de unieke plaatjes.

Recovery
Dit derde feest op Star Beach is één van de grootse poolparty’s die je ooit zult meemaken. Het feest begint in de namiddag met leuke pool games en het weggeven van leuke gadgets. Wederom treden er verschillende DJ’s op en komt ook een bekende internationale DJ optreden.

Dutchnight in Chersonissos
Een echte Hollandse avond in ’t Hof van Holland. De Beachmasters Crew zorgt voor optredens en leuke spelletjes om het feest goed op gang te krijgen. Je krijgt van Beachmasters meerdere drankjes en er zijn vele prijzen te winnen van ’t Hof van Holland.

Aqua Plus
Aqua Plus is het Waterpretpark van Kreta. Met de vele glijbanen en zwembaden is het weer eens wat anders dan het strand en de zee.

Samariakloof
De Samariakloof bevind zich aan de zuidwestkust van Kreta. Het is een 18 kilometer lange kloof met ruige en steile rotswanden. Door de kloof loopt een geweldig mooie route. De tocht door de kloof begint landinwaarts en loopt door tot aan de zee. Het is een dag met vele beklimmingen voor de actieveling, tussendoor heb je genoeg tijd om even te zwemmen in een fantastische omgeving.

Wil je het maximale uit je reisbudget halen en de hele dag zorgeloos eten en drinken? Overweeg dan ook eens de all inclusive reizen naar Malia.

Malia Kreta - © 2024