• Alles over Malia op Kreta
  • Reizen vergelijken van 5+ reisaanbieders
Discotheek

Uitgaan in Malia

Malia heeft een aantal discotheken. Omdat de discotheken in Malia groter zijn dan de discotheken in Chersonissos kiezen veel vakantiegangers uit Chersonissos ervoor om ook een avondje in Malia uit te gaan. Onze ervaring is dat verhalen over herrie schoppende Engelsen in Malia zwaar overdreven zijn. De Engelse vakantiegangers zorgen juist voor een gezellige relaxte feeststemming. Daarnaast is het aantal Nederlanders dat kiest voor een vakantie in Malia in plaats van Chersonissos groeiende, wat uiteraard zorgt voor een erg Hollandse sfeer in bepaalde discotheken en clubs. De meeste discotheken en clubs liggen aan de straat Dimokratias, ook wel Beach Road of The Main Strip genoemd. Een overzicht van discotheken in Malia:

Apollo Club

Apollo is één van de grootste en populairste discotheken gevestigd in het midden van Malia. Naast zeer goede lokale Dj’s treden er ook met enige regelmaat internationale dj’s op. De discotheek beschikt over één grote bar en twee kleine barren. Er zijn verschillende podia om op te dansen.

Candy Club

Candy Club is één van de nieuwere en modernere clubs in Malia. De discotheek staat bekend om de gave lichtshows en de optredens van internationale sterren. Het is één van de grootste discotheken van Malia en ligt aan de Strip bij de vele andere uitgaansgelegenheden.

Banana Club

Banana Club is één van de oudste clubs in Malia en dien je zeker te bezoeken tijdens je verblijf in Malia. De mannen achter de bar geven iedere avond weer shows weg bij het maken van je cocktails. De club heeft zowel een binnen als buitengedeelte, zodat je met het warme weer ook buiten kunt feesten. Dagelijks treden er de beste Dj’s en Mc’s op. Club Banana is gevestigd in het midden van de strip.

Help Bar

Deze gezellige bar in Malia is beroemd om zijn ‘Fishbowl cocktails’. Deze cocktail wordt gemaakt van een geheim recept en zijn een garantie voor een mooie avond en nacht. Help Bar heeft een gezellige Britse sfeer en aardig personeel. Er is een binnen- en buitengedeelte met zwembad.

Camelot Castle Club

Ga in Camelot Castle Club terug naar de middeleeuwen door te feesten in een heus kasteel. Deze bar ziet er van buiten uit als een echt kasteel. Ook binnen komen de middeleeuwse sferen terug met een heuse Ronde Tafel om op te dansen. De dj’s zorgen voor een gezellige sfeer. Er worden regelmatig schuimparty’s georganiseerd en tijdens het WK en EK wordt er voetbal uitgezonden op een groot scherm.

Yiasou Melon bar

Yiasou Melon bar is een fijne bar om voor het op stap gaan even een drankje te nuttigen. Tip is de Melon cocktail welke wordt geserveerd in een halve watermeloen. De bar is open toegankelijk vanaf de straat, je hoeft dus niet door een entree of in de rij te staan. De bar heeft veel comfortabele zitjes, zodat je je voeten nog even wat rust kunt gunnen voor het stappen begint.

The Factory 

Deze discotheek biedt plaats aan 800 feestvierders. De muziekstijl varieert van retromuziek, electro, club classics, funky house, R&B en de populaire hits van dat moment. Twee keer per week wordt er een schuimparty georganiseerd in The Factory.

Laat je niet verrassen tijdens het uitgaan in het Griekse Malia, de regels rondom alcohol & drugs verschillen ten opzichte van Nederland. Lees hier daarom meer over alcohol & drugs in Griekenland.

Malia Kreta - © 2024