• Alles over Malia op Kreta
  • Reizen vergelijken van 5+ reisaanbieders
Waterpark

Pretparken en Waterparken op Kreta

Star Beach Waterpark

Iedereen kent Star Beach in Chersonissos natuurlijk van TV programma’s op TMF en Oh Oh Cherso. Er is echter meer te doen dan alleen de feesten met top DJ’s. Zo is er het Star Beach Waterpark met vele zwembaden en glijbanen. Ook heeft het waterpark een speciale kidsarea voor kinderen, met kinderbadjes, miniglijbanen en een speeltuintje. Mocht je het waterpark met kinderen willen bezoeken dan is het verstandig om dit in de ochtend te doen, het is dan nog niet zo druk in het park, omdat de jongeren nog aan het herstellen zijn van de avond ervoor.
Star Beach is voor jongeren de ontmoetingsplek van Chersonissos. Er zijn vier verschillende bars en een aantal restaurantjes. Er is zelfs speciaal voor Nederlanders een Hollandse hoek met frikadellen en kroketten. Ook kun je zwemmen in de zee en diverse wateractiviteiten doen als parasailing, waterskiën, jet ski en een tochtje op de banaan. Op het strand kun je karten, bungee jumpen en springen op een bungee trampoline.
De entree voor Star Beach is gratis. Je betaalt voor de activiteiten zelf en natuurlijk voor drankjes, eten en ligbedjes.

Aqua Plus

Aqua Plus is het grootste waterpark op Kreta, het ligt op 14 kilometer van Malia. Met de vele grote en lange glijbanen en zwembaden hebben echte waterratten een geweldige dag. De entree bedraagt 14 euro voor kinderen en 22 euro voor volwassenen. Hoogtepunt is de 80 meter lange Kamikaze Hydrotube.

 

Malia Kreta - © 2024