• Alles over Malia op Kreta
  • Reizen vergelijken van 5+ reisaanbieders

High Beach White

Home » Hotels in Malia » High Beach White
High Beach White exterieur
High Beach White zwembad
High Beach White kamer

High Beach White – Informatie

Het High Beach White hotel is een recent geopend en dus nieuw vier sterren hotel. Dit hotel is een zogenaamd “adults only” hotel. Dat wil zeggen dat iedereen vanaf 16 jaar welkom is in het High Beach White. Het hotel is met 18 kamers niet groot en dat maakt dit hotel ideaal voor een intieme vakantie ervaring.

Het hotel ligt nagenoeg aan het strand. Je loopt vanuit je kamer via de lobby direct het zandstrand op. Het hotel ligt op ongeveer een kilometer afstand van het centrum van Malia. Dat betekent dat je in het hotel zelf niets merkt van het bruisende uitgaanscentrum. Je loopt er echter wel zo heen en in het centrum kun je heerlijk eten, drinken en uitgaan in één van de restaurants, bars en clubs.

Luxe kamers van het High Beach White hotel

De kamers in het High Beach White zijn bijzonder rijk ingericht. Je vindt er een luxe badkamer, een flatscreen TV en een heerlijk bed. Op het balkon van een zeezicht kamer kijk je uit over de zee. Op het ruime balkon kun je samen genieten van een goed glas wijn terwijl je uitkijkt over de zee. De kamers aan de andere kant bieden uitzicht over het prachtige zwembad.

Uitgebreide faciliteiten

Als je een kamer in het High Beach White boekt, dan kun je genieten van gratis wifi in en om het hotel. Tevens kun je gebruik maken van onder andere de gym en wellness center in één van de andere High Beach White hotels in de buurt. Op het strand vind je ligbedden en parasols van het High Beach White. Hier mag je als gast gratis gebruik van maken. In het restaurant Estia kun je samen genieten van vele culinaire hoogstandjes. De gerechten in dit restaurant bevatten veel verschillende verse lokale producten. Iedere dag is een culinair feest!

Vind de beste prijzen voor dit hotel
Malia Kreta - © 2024