• Alles over Malia op Kreta
  • Reizen vergelijken van 5+ reisaanbieders

Triton Hotel

Home » Hotels in Malia » Triton Hotel
Triton Zwembad
Triton kamer
Triton Hotel exterieur

Triton Hotel – Informatie

Ben je op zoek naar een eenvoudig, maar mooi en comfortabel hotel in Malia? Dan ben je bij het Triton hotel op de juiste plek. Dit hotel is gelegen in de toeristische plaats Malia, ten noorden van de stad Kreta. Op loopafstand ligt een mooi zandstrand met zee, heerlijk om hier te vertoeven met het warme weer. Het centrum van Malia ligt op ongeveer 1 km afstand van het hotel. Ideaal wanneer je het centrum in wilt gaan op een hapje te eten of wat te drinken aan één van de vele bars. Ook kun je kiezen voor busvervoer, dat op ongeveer 300 meter loopafstand van het hotel, te vinden is.

De kamers van het Triton Hotel

Het Triton hotel is een hotel dat beschikt over 80 kamers die in het hoofdgebouw en bijgebouwen gelegen zijn. Deze kamers zijn uitgerust met een telefoon, televisie, badkamer, balkon of een terras. Het hotel is voornamelijk geschikt voor volwassenen zonder kinderen en ouderen. Maar heb je kinderen, dan zijn babybadjes beschikbaar en is er een klein speeltuintje bij het hotel gelegen.

Faciliteiten

Het hotel beschikt voer een groot zwembad met zonneterras en uiteraard de ligbedden en parasols die voor je klaarstaan om lekker de verkoeling op te zoeken. Ook is een poolbar aanwezig, waar je een heerlijk koud drankje kunt halen. Ook qua vermaak is aan de gasten gedacht. Zo heeft het hotel tafeltennis en biljart tegen betaling en is een speeltuin voor de jonge gasten aanwezig. Daarnaast beschikt het hotel over gratis Wifi in openbare ruimtes, heeft het een tv-lounge, parkeergelegenheid en een lobby met receptie.

Buffet

In het restaurant kun je heerlijk buffet eten, waarbij de Griekse gerechten als internationale gerechten op tafel komen. Je kunt kiezen uit een all inclusive arrangement of ander arrangement. Bij all inclusive krijg je het ontbijt, lunch en diner in buffetvorm, maar ook tussendoortjes zoals snacks en drinken zijn hierbij inbegrepen.

Vind de beste prijzen voor dit hotel
Malia Kreta - © 2024